Saint Remacle Inn

Een warme en vriendelijke omgeving

L’auberge Saint Remacle

Gesitueerd in Stavelot, een toeristische attractie in de Belgische Ardennen, zal uw bezoek aan Auberge Saint-Remacle u verrukken.

We nodigen u uit om onze regionale cuisine in een gerenoveerd restaurant te komen proeven.

Ons hotel beschikt over 12 gerenoveerde kamers voor één à vier personen. Sinds 1998 staat het hotel op de Guide du Routard, het Trotter en Le Petit Futé.

De Herberg Saint-Remacle beschikt over andere voordelen, zoals : een binnencapaciteit van meer dan 100 personen waarmee we groete groepen kunnen onthalen, een vriendelijk terras voor meer dan 40 personen, een centrale ligging naast de snelwegen en een fantastisch en panoramisch zicht op de Abdij van Stavelot. Bovendien is de Wifi-toegang tot het internet helemaal gratis in alle kamers.

Onze ploeg kijkt uit naar uw bezoek en wenst u een prettig verblijf in Stavelot !

Stavelot in het hart van de Belgische Ardennen

Stavelot is ideaal in het hart van de Blauwe Ardennen gelegen. Dichtbij onze herberg vindt u het pretpark Plopsa Coo, het Formule 1 Circuit van Spa-Francorchamps, de Oude Abdij van het prinsdom Stavelot-Malmedy, het plateau van de Hoge Venen met het hoogste punt van België, de steden Durbuy, Monschau, het kasteel van Logne en nog veel meer.

Om hier meer over te ontdekken, kunt u onze pagina raadplegen over de activiteiten in de streek.

 

Het nieuws van de herberg

    Sorry, no posts matched your criteria.

Raadpleeg onze kaart

carte-illu

Onze video

Video

Reservaties

c : 080 86 20 47
d : /
m : auberge.st.remacle@gmail.com

Kamers

Rooms

Restaurant

Restaurant